zárt
0/7   0/10   0
Webcam  

Az aktívabbak számára

Az aktívabbak számára

Frizbi – golf pálya

Az út a Szepesi Magura gerincéről nagyon szórakoztató és aktív lehet. Elég, ha az információs központban kikér egy frizbi – golf készletet és már játszhat is. A 9 lyukas pályáink egy új és egyszerű szórakozást kínálnak az egész család számára. Menjen fel felvonó által a hegyre, jöjjön le a Bachledka pályán és közben játsszon frizbi – golfot. A frizbi – golf hasonló, mint a klasszikus golf. Viszont a labdák helyett repülő tányért- frizbit dobálhat a speciális kosarakba. Az nyer, akinek sikerül a frizbit a lehető legkevesebb dobás által bedobnia a kosarakba. A térképeket, valamint a játék szabályait megtalálja a pályán, ahogy minden szettben is.

Pumptrack pálya

2015 nyarának az elején, a Bachledka Ski & Sun, Filip Polccal együttműködésben egy új pumptrack pályát épített fel. A Pumptrack pálya, Bachledovában a felvonó csúcsán, a tubing után található meg, s egyúttal az első tátrai és környékbeli pumptrack pályáról van szó. A pumptrack alapelve a „pumpálásban”- fel és le mozgásban van, amely pedálok hajtása helyetti meghajtó mozgásnak felel meg. A pályán egyúttal a hullámokon, döntött kanyarokon történő áthaladás is gyakorolva van, amely tudás később más kerékpár pályákon is felhasználható.

Petang

Szeretne a frissítők mellett a hotel teraszán játszani?  Fogja a barátait és a családját és játszanak petangot. Ez a játék fizikailag nem megerőltető, viszont nagyon pontosnak kell lennie és érdekessé teszi az estéit és a délutánjait is. Petang szettet egy kisebb illetékért kölcsönözhet a hotel személyzetétől is.

Futballpálya

Bachledkában találja meg Szlovákia legmagasabban elhelyezett futballpályáját. Egy focimeccs a barátaival ilyen magasságban hihetetlen élmény. Labdát kölcsönözhet a felvonó alatti büfében vagy a biciklikölcsönzőben.