Működés 9:00 - 16:00
Webcam  

Közlekedés

Ha Zár (Ždiar) vagy Tavas (Jezerko) községekben kirándul, az autója is szabadságra mehet. A síközpontba kényelmesen elszállítja a síbuszunk is. A síbusz transzferjáratként működik, amely 8.40-től 16.20-ig közlekedik. A régi községi utakon, Zár (Ždiar) községen keresztül közlekedik, ahol felveszi az útmentén, síléccel várakózó kirándulókat.

A sí busz Ždiar fut naponta 2016/12/26 a szezon végén. Úgy működik, mint transzfert és túrák mentén a régi önkormányzati út, és vedd ember áll az út mentén síléc.
A sí busz Jezersko fut naponta 2016/12/27 a 2017/12/03. Ez fut időközzel körülbelül 30 perc alatt, a főútvonal mellett a faluban, és vedd ember áll az út mentén síléc.
A sí busz a Késmárk fut naponta a 2017/12/03 a buszmegállótól Zlatý Bažant a indulás 07:45. Megállítja az állomásokon Veľká Lomnica – Tatragolf terület 08:05, Stará Lesná – Hotel Horizont a 08:20 Tatranska Kotlina – Koliba, barlangban 08:45.
Vissza Ždiar indul 14:45 azonos megáll.
A síbusz fut naponta, és az utazás ingyenes ügyfelek a Bachledka Síközpont.

Szívesen eljönne szombaton szórakozni egy partira az Aprés ski La Gamba bárba, de nincs sofőrje? Ezen problémával már nem kell foglalkoznia. Bachledovban, Zár (Ždiar) községből partibusz szállítja és hozza is haza.

Autóbusszal

Az autóbuszjáratok rendszeresen járnak, az SAD (Szlovák Autóbusz Közlekedés) menetrendje alapján.

  • Poprad – Ždiar
  • Poprad – Bachledová
  • Poprad – Jezersko

Autóval

A Ski Bachledova központba a Bachledova völgyből tud eljutni /érkezés Zár (Ždiar) község, Barlangliget (Tatranská kotlina) felől/, ahol egy nagy gyülekező parkolóhely és a központ fő bejárata található.

Az érkezés lehetséges Tavas (Jezersko) község felől is, ahol egy kisebb parkoló található. Az út elég szűk, így érkezéskor legyen nagyon óvatos. Ha lehetséges, használja ki a síbusz szolgáltatásait.

A Kisfrankvágása (Malá Franková) felőli út nem elérhető és nincs jó állapotban. Kérem, használja a Tavas (Jezersko) község felőli utat. Így elkerülheti a besüllyedést és az egyéb kellemetlenségeket.

Engedélyezett sebességhatárok:

Község: 50 km/h
Községen kívül: 90 km/h
Autópálya: 130 km/h

Megengedett alkoholszint:  0.00 promil.

Ne felejtse el, hogy az autópályákon és a gyorsforgalmi utakon autópálya matricára van szüksége!