©2021 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Bikepark

bikepark

Bike park Bachledka

Mivel a csere egy új felvonó gondola lift és egyéb építési munkálatok zajlanak az üdülőhely kerékpáros park 2018-ban lezárult.

A Bike park Bachledka 5 különböző nehézségű downhill pályákból áll. Az egyszerű és játékos, hullámokkal és döntött kanyarokkal felszerelt Family pálya, egy új Natural résszel került kibővítésre, amely a könnyű és rekreációs kerékbározás számára van meghatározva.

A tapasztaltabb kerékpárosok a Root sphere pályának örülhetnek, amely gyökerekkel és meredekebb részekkel teli, erdei és mezei terepen keresztül van vezetve. A leggyorsabb és a legnehezebb, a nehezebb szakaszokkal és akadályokkal ellátott két DH American dream, DH Roller coaster pálya, amelyek szintén a tapasztaltabb kerékpárosoknak ajánlottak.

A központ környékén, több mint 130 km hegyi kerékpárút van kijelölve, amelyeket kiélvezhetnek a kezdő, alkalmi és szintén a tapasztalt, all mountain kerékpárosok is.

Mi a véleménye a parkról a csúcsbicajosoknak?

Filip Polc

“A SUN Bachledova gyönyörű hely, ahová nagyon szívesen járok. Azonnal, ahogy felvitetem magam a felvonóval, nem győzök a Tátra látképével eltelni. Ezután már csak elég eldöntenem, hogy a Family, Air DH vagy a Freeride pályán élvezem a gyors kerékpározást. Úgy gondolom, hogy itt mindenki megtalálja a magához illő pályát és kiélvezheti a napját a bicajával és minden más attrakcióval, amit a Bachledka kínál. Ehhez ráadásul még kedves személyzet is járul, ezt nem látni mindenhol.”

Samuel Pivko

“A SUN Bachledova központ egy olyan hely, ahová mindig nagyon szívesen visszatérek. Mégpedig a gyönyörű természetnek, szuper személyzetnek és az itt található fantasztikus pályáknak köszönhetően. A különböző nehézségű változatos pályákon minden kerékpáros megtalálja a kedvencét, ahol rengeteg szórakozást átélhet. Ha nem tudja hol töltse a hétvégét a kerékpárjával, a Bachledka  megfelelő választás Önnek is.”

Matúš Korytko

“A Bachledka számomra a legjobb hely. Gyönyörű környezet, kitűnő szolgáltatások még jobb személyzettel, és ehhez még a legjobb kerékpáros pályák is társulnak.  Az én kedvenc pályám az Air DH, amely tényleg nagyon gyors és tele van ugratással is. Már hosszú évek óta ide járok, így már szinte otthon érzem magam és mindig nagyon szívesen térek vissza.”

Peter Sedlák

“A Bachledka bikepark az a hely, ahová mindig szívesen visszatérek. A gyönyörű tátrai természeten kívül, itt kiélvezhet jó néhány kerékpáros pályát is, a Naturaltól teljesen a DH-ig, valamint számos akadályt, ugrást, kanyart, amelyekben a kerékpárosok kiélhetik magukat és tökéletesíthetik a képességeiket is. Ha már elfogy az erőnk a kerékpáron, felvonóval is visszatérhetünk:-) Mindenkinek ajánlom.”