©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Gyermekek és családok

Látnivalók és tapasztalatok egész évben Bachledka

Gyermekek és család

Bob pálya

Bachledovában lehetősége van Tátra leghosszabb bobpályájának a kipróbálására. A hossza 1200 méter és 15 kanyart tartalmaz, ami a lecsúszás különleges élményének a biztosítéka. A pálya emelkedése 111 m és maximális sebesség, amelyet elérhet az 40 km/óra. A pálya egész évben üzemel. A szállítási kapacitása 200 személy óránként. A beszállás a bob-pályára a felvonó csúcsállomásán van.

Mivel a csere egy új felvonó gondola lift és egyéb építési munkálatok zajlanak az üdülőhely kerékpáros bob pálya érteszárva zárva tart.

Gyermek játszótér

Az összes játékos és nyugtalan gyermekre, Bachledkában egy nagy játszótér vár, ahol az egész év folyamán kimókázhatják magukat a barátaikkal. Alagutak, hinták, csúszdák, mászókák és vár – ez minden megtalálható az új játszótéren a büfé előtt.

Trambulin

Aki ugrál az nem mérgeskedik– állítja a trambulinjaink gyártója. A gyermekek számára elkülönített területen egyenesen két professzionális trambulint talál, amelyen számos mókát és szórakozást élhetnek át a gyerekek és a park felnőtt, sok energiával rendelkező látogatói is.

Erdei játékok a gyermekek számára

Kubík mackó gyermek ösvényén, a gyermekekre erdei játékok várnak. A kis turisták az adott ösvényeken megkereshetik a kisállatok eledelét, leveleket és tobozokat gyűjthetnek, megpróbálhatják eltalálni, hogy milyen növénynek milyen termése van, valamint hogy milyen nyomok mely állatokhoz tartoznak. Jöjjön el játszani, valamint új dolgokat megtanulni Bachledovába.

Mini ZOO

A Bachledka Strachan Hotel területén egy mini-állatkertet talál, a felvonó beszálló állomásánál.  Megtekintésre és etetésre várnak az aranyos nyuszik, kecskék valamint a bárányok is.

Fotóhelyiség

Vigyen el a kirándulásáról egy eredeti szuvenírt, a fotóhelyiségünkből származó fénykép formájában. A fotóhelyiséget megtalálja a Bachledka pályán, nem messze a háromüléses felvonó kiszállójától.

Tanösvény

A Bachledkai kirándulás nem csak érdekes, de tanúságos is. A Magura gerincén egy gyermek tanösvény vezet, amelyen Kubík mackó szórakoztató formában informálja a gyermekeket a területünkön élő állatokról, madarakról és növényekről. Az ösvénynek két része van. A kisebb szakaszon a látogatók megismerhetik az állatokat, akik itt természetes módon élnek. 8 megállója van, 300 m hosszú és a játszótértől a kilátó toronyig vezet. A gyermekek minden megállón megoldhatják a feladatokat, amelyek eredményét bejelölhetik a játéktervben, amely az információs központon áll rendelkezésre. A játékterv megfelelő kitöltése után, a gyermekekre édes jutalom vár. A nagyobb ösvény a kilátó toronytól a Tavas (Jezersko) községi tóhoz vezet. A hossza 6,5 km és informálja a turistákat az erdőinkben élő madarakról. Az adott állomások környékén madárházak vannak elhelyezve, amelyek kitűnő lehetőséget nyújtanak a madarak közeli megfigyelésére. A hajlékonyság, ügyesség és az erő letesztelhető a mozgást próbára tevő állomásokon, és a tó felé vezető ösvényen elhelyezett akadályokon is.