©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Az öröm

Az ínyenceknek

Kilátó torony

Szívesen kiélvezné a Tátra alatti csúcsok tiszta és üde természetének leírhatatlan panorámáját? Semmi probléma! Most egyedülálló lehetősége van ilyen tökéletes kilátást átélni, a 14 m magas kilátótornyunk segítségével. Tiszta és derült időben, gyönyörködhet a Bélai havasok illetve a vele szemben lévő Pieninek Három korona kilátásában. A toronynak négy emelete van, amelynek a csúcsán egy messzelátó található. Egyúttal a gyermek tanösvény utolsó állomását alkotja. A kilátótorony a hegygerincen található és az az egész év folyamán szabadon hozzáférhető.

A bronzbarna bőrszín megszerzése, és relaxáció a teraszon

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos a pihenés a szervezetünk megfelelő működése számára. Néha megtörténik, hogy másoknak pihenést és relaxációt javaslunk, viszont mi magunk ezt elhanyagoljuk. Egy nehezebb túra, vagy biciklin töltött nap után kitűnően esik egy kis pihenés a déli fekvésű teraszon, egy ízletes frissítővel és gyönyörű kilátással kiegészítve. Egy ilyen relaxáció a tátrai természetben mindenkit újratölt. A pihenésben hatalmas erő rejtőzik, amely hosszabb időre jobb kedvre deríti az embert. A büfé napsütéses teraszát a hegygerincen, a háromüléses felvonó kiszálló pontjánál találja meg.

Wellness a Bachledka Strachan hotelban és a SKI Jezersko panzióban

Egy frisslevegőn töltött nap után, jólesik a regeneráló masszázs, pezsgőfürdő, masszázs vagy a szaunákban töltött jótékony pihenés. Egyedi lehetősége van a nehézségekkel terhelt elméje teljes megtisztítására, valamint a szervezete hatékony regenerálására. A Szepesi Magura gyönyörű és csendes természetének az ölelésében, fantasztikus hangulat mellett élheti meg a pihenés oázisát, amely a test és a lélek garantált kényeztetését nyújtja. A wellness és a spa központ, közvetlen a sípálya alatt, a Hotel Bachledka Strachanban****, a Bachled völgyben és a SKI Jezersko*** panzióban, a síközpont túloldalán található.

Turisztikai séta a Tavas (Jezersko) községi tóhoz vagy Zár (Ždiar) községbe

Ha nem érzi magát a nagyobb hegyi túrákra, tegye meg a 6 km sétát a Tavas községi tóhoz, esetleg Zár községbe. A Szepesi Magura csúcsára, ahol az ösvény kezdődik gyalogosan, vagy kényelmesen felvonóval a Bachledová völgyből jut. A tájainkon található erdők tele vannak erdei álatokkal és madarakkal. Ezen állatokról többet is megtudhat a tanösvényünkön, amely a Tavasi (Jezersko) tóhoz vezet. Ezen kívül azt is megtudhatja, mely állatkához tartoznak a titkos lábnyomok a sárban.

Tájnéző út a felvonóval

Élvezze ki a Bélai Tátra legszebb panorámáit, a kényelmesen a felvonóból. Az út a Bachledová völgyből a gerincre 15 percig tart, amely időszak alatt gyönyörködhet a természet, Tátra és a központ egyéb rendezvényeinek a szépségében és csodáiban. A felvonó lassan halad a mezők és a fák csúcsai felett, így ezt az utat tényleg kiélvezheti. A segítőkész személyzet szívesen elhelyezi a felvonóra a kocsit vagy a kerékpárt is, amelyet ingyenesen elszállítunk Önnek. A jegyek áraira az érvényes árjegyzék vonatkozik, a felvonó gyermekek számára 5 éves korig ingyenes.