©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Gyermekvilág

Gyermekvilág

A régió legnagyobb gyermek téli üdülőhelye síiskolával és hókamerával. Az új Bachledka gyermekvilágban a gyerekek megtanulják síelni, szórakozni és pihenni. Szeretné teljes mértékben élvezni a síelést, de a legfiatalabb már nem tud uralkodni? Vigye őket a kicsi hókampányunkba, amely ezen a mesés nagy területen található. Az egész terület a Hrebeň lejtőn található.

Gorgi síiskola

A síiskola az új Bachledka Gyermekvilág síterep része. Akár kicsi, akár nagy, a Gorgi síiskolában mindenkit megtanítunk síelni. A mesés síterep a Hrebeň pályán helyezkedik el, jobbra a Bachledkai Gondola felső állomásától. A biztonságosan elkerített sípálya részét 2 sí szállítószalag, ill. különböző mesefigurák és akadályok képezik, amelyek játékká varázsolják a tanulást. Választhat a csoportos síoktatás vagy a hatékony egyéni oktatás közül. A tapasztalt oktatók csapata, gyorsan és játékosan tanítja meg síelni. A Gorgi síiskola, a gyermekei számára mesés kalanddá változtatja a síelést.

További információkat a síiskoláról és a leckék lefoglalási lehetőségét on-line ittt alálja.

Snowcamp

A Gyermekvilág központban gyermekfelügyeleti szolgáltatást is kínálunk, ahol nyugodt szívvel hagyhatja ott gyermekeit, amíg Ön az igazi és zavartalan síelést élvezi. Gondoskodunk arról, hogy a nap végén ne csak a gyermekek, hanem a szüleik is elégedettek és boldogok legyenek. Információkat az árakról az alábbi táblázatban találhat.

Figyelmeztetés: A sítáborba való belépés felnőtt kísérő nélkül történik. A jegy megvásárlása után a gyermeket az animátor veszi át (max. 10 gyermek / 1 animátorra). A gyermekekért a szülő a kifizetett időszak lejárta után érkezik.

Háttér

A kényelem a prioritásunk. A területen rendelkezésre állnak olyan terek is, ahol a gyermekek eltárolhatják a dolgaikat, megpihenhetnek, ihatnak egy csésze meleg teát, játszhatnak az animátorral, esetleg rajzolhatnak valami szépet, majd teljes erőbedobással folytathatják a síelés vagy snowbordozás elsajátítását, ill. hóember építését, esetleg szórakozhatnak a területen található különböző programokon.

Snowtubing

A síterep betartja, amit ígért. A gyermekei játékosságát kipróbálhatja a snowtubing attrakción. Adrenalinnal teli lecsúszások a legkisebbek számára is. Jó hír az is, hogy az idősebb gyermekek ezen közkedvelt attrakcióra, már 10 éves kortól önálló belépőt vásárolhatnak. A belépőjegyek árjegyzékét lejjebb találja.

Mini szánkózás

A kicsik és nagyok klasszikus, de mégis nagyon közkedvelt téli attrakciója, a szánkázás. Épp ezért a gyermekei számára előkészítésre került egy szánkapálya.

Mini körhinta

Gyermekei arcára bizonyosan mosolyt csal ez a nem hagyományos attrakció, a síkörhinta. Nem egy hagyományos körhintáról van szó, itt elegendő kapaszkodni és élvezni a körforgást a sítalpokon.

 

 

Szállítószalag

A legnagyobb síiskolában 2 síszállítószalag is található (24m a 100m). Így mindenkinek lehetősége nyílik a síelési technikája gyors fejlesztésére.

Pálya mesefigurákkal

A játékos tanulás a professzionális oktatóink jelszava, így a legkisebbek számára, minden reggel előkészítik a mesefigurákkal teli sípályát.

Gyermek képregény

A pihenőrészben, az épület belsejében egy képregény található, amely elmeséli a Bachledka Gyermekvilág megalakulásának varázslatos meséjét. A gyermekek megismerkedhetnek Gorgival, Matyival és az erdei lényekkel, akik a különböző események során beszélnek hozzájuk és természetvédelemre, tehát a királyságuk őrzésére tanítják őket. A jó gyermekeket meghívják, hogy betekinthessenek a játékkal és varázslattal teli világukba.

Árlista és feltételek

 

SNOWCAMP Gyerek 3 – 14 év * Súlyos fogyatékkal elő gyermek + 1 felnőtt kísérő ingyen**
1 óra   5 €   2,50 €  
2 óre   6 €   3 €   
3 óre   8 €   4 €  
Egész nap 

(9:00 – 16:00)

  10 €   5 €
SNOWTUBING 

(külön bejegyzés 10 év feletti személyek számára)

Ár per kerék*
30 perc** 3€
1 óra** 5€

Figyelmeztetés a SNOWCAMP-el kapcsolatban:

*Belépés felnőtt személy kísérete nélkül, a szülő a jegy megvásárlása után az animátorra bízza a gyermekét (max. 10 gyermek / 1 animátor)

**A súlyos fogyatékkal élő gyermekek számára a belépés csak szülő felügyelete mellett lehetséges

Figyelmeztetés a SNOWTUBING-al kapcsolatban:

*1 kerék = 1 felnőtt / 1 felnőtt + 1 gyermek 10 éves korig

**Az 10 perces és hosszabb időkorlát túllépése esetén, a legközelebbi tarifa felára fizetendő

Belépés minden fél órában (egészkor és félkor, az első belépés 9:00, az utolsó 15:00 órakor)

Hogyan juthat el a Gyermekvilágba

Nem síelők : 

 

Gyerekek
10 – 14 éves korig.
Súlyos fogyatékkal elő gyermek + 1 felnőtt kísérő ingyen 

 

Felnőttek
(16 – 64 év.)
FELVONÓHOZLOVAGOLNI FEL ÉS LE 9 € 9 € 11 €

Hogyan juthat el a Gyermekvilágba + Síiskola

Nem síelők

Gyermek ingyen + 1x Felnőtt kísérő személy: 50%-os kedvezmény a retúr kabinos felvonó árából, mégpedig a „Gyermekvilág” és „iskola” csomag megvásárlása esetén lent az Információs központban = 5,50€ – gyermeknél 15 éves korig). *gyermek 15 év alatt

Síelők

A gyermek megvásárolja a síbérletet a Tatry Super Ski árjegyzék alapján + 1x Felnőtt kísérő: 50%-os kedvezmény a retúr kabinos felvonó árából a „Gyermekvilág” és „iskola” csomag megvásárlása esetén lent az Információs központban = 5,50€ – gyermeknél 15 éves korig). *gyermek 15 év alatt

Ahol megtalálható Gyermekvilágba