Működés 9:00 - 18:00
Webcam  

Gyermekek és családok

Látnivalók és tapasztalatok egész évben Bachledka

Gyermekek és családok

SUN kid gyermek síterep

Az összes kezdő síelőt a Bachledová völgy alsó állomásánál a SUN kid gyermekszórakoztató központ várja. A déli irányú sípályán található mesefigurákon kívül, a kis síelők itt szállítószalagokat, gyermekfelvonót és oktatási segédeszközöket is találnak. Közvetlen közelségben található a Ternawski síiskola, amelynek az ügyes oktatói gyorsan megtanítják síelni, még a legnagyobb félőseket is.

A belépés a területre, 3 eurós illetékért van.

Kubík mackó mesebeli terepe

Minden kis síelő, akinek már nincs oktatóra szüksége, kimókázhatja magát Kubík mackó gyermekvilágában. Egy biztonságosan lezárt, szállítószalaggal, akadályokkal, kapukkal és mesefigurákkal ellátott terep várja őket. A gyermekek világa, ahol a síelés öröm és szórakozás.

A terület ingyenesen hozzáférhető az összes gyermek számára. A 3 üléses felvonó közelében található.

Műjégpálya

Új megvilágított korcsolyapálya mellett található a Pension SKI Jezersko a Jezersko. Korcsolya bérelhető a recepción. Jégpálya áll rendelkezésre naponta 10:00-10:00
Felvételi a jégpálya ingyenes.

Az árak a bérleti korcsolya:
Felnőttek: 2 EUR / óra
12 év alatti gyermek. 1,50 / óra

Snowrafting

Ha azt hitte, hogy a rafting csak nyári sport, akkor nagyot tévedett. A Bachledkában megtalálhatja a hóraftingot is, amely a bátrabbak számára valódi adrenalinnal teli élményt nyújt. A „Hrebeň” pályán van működtetve, 800 m hosszúsággal. Hegyen lefelé, egy karbantartott terepű hócsatornán csúsznak, felfelé pedig hórbogó húzza Önöket. A Snowrafting, az egész tél folyamán üzemben van, ha ezt a hóviszonyok lehetővé teszik.

Az attrakció ára – 2,50 euró /személy Áfával

Téli tanösvény

Keljen útra a gyermekeivel, az erdőbe az állatok után. Keresse őket figyelmesen, a háromüléses felvonó kiszállóhelye és kilátótorony között rejtőzködnek. Az egyes állomásokon nagyon sok érdekes tényt megtudhat róluk. Az oktatási táblák és az állatok, az egész év folyamán a „Hrebeň” sípálya mentén vannak elhelyezve.

Az attrakció az egész év folyamán díjmentesen hozzáférhető.

Gyermeksarok

Ha már a kicsik a hóban fáznak, vigye be őket a Bachledka hotelben kialakított gyermeksarokba. Elszórakoznak a belső mászókákon és a különböző minden korosztályú fiúknak és lányoknak kialakított mászókákon. Ha a gyermekeknek időt szeretne hagyni a játékra és közben síelni szeretne, rendeljen számukra gyermekfelügyeletet.

A gyermeksarok az egész nap folyamán nyitva áll és ingyenesen hozzáférhető.. Gyermekfelügyelet megrendelése a +421 908 507 773 telefonszámon lehetséges.

Árjegyzék babysitting

Fotóhelyiség

Azon gondolkodik, hogyan hozzon haza érdekes képeket a síeléséről vagy küldjön eredeti üdvözletet a barátainak? Csináltasson egy családi képet a fotóhelyiségünkben a Bachledka sípályán, kilátással a Bélai havasokra, és vigyen haza egy gyönyörű emléket a Bachledkai téli kirándulásáról.

A fotóhelyiség szabadon hozzáférhető az egész év folyamán, nem messze a 3 üléses felvonó kiszálló állomásától.