Működés 9:00 - 16:00
7/7   9/10   100-150cm
Webcam  

Ételek

Működés Bachledova dolina látogatása

Étkezés

Bachledka hotel **** étterme

A hotel étterme a minőségi és friss ételek, valamint kitűnő italok széles skáláját kínálja. Elvarázsolja Önt a gyönyörű gorál stílusú belső tere és a változatos esti program is. Az étterem kitűnő reggelit és vacsorát kínál, svédasztal formájában.

Ski & sky bar Hniezdo

A Hniezdo bár a csúcson található a Tavas (Jezerská) községből induló 4 üléses felvonó kiszálló állomásánál. Itt megtalálja a meleg és hidegitalok széles kínálatát. A fogyasztásuk során, egész idő alatt a Bélai Havasok fantasztikus kilátásában gyönyörködhet, és szép idő esetén, lebarnulhat közvetlen a bárban is.

Nyitvatartási idő: Hé – Vas: 9:00 – 16:00

Jezersko Büfé

A büfét megtalálja a felvonó beszállóállomásánál Tavas (Jezersko) községben. A kínálatot frissítők, gyorsételek, ahogy meleg és hideg italok alkotják. A büfében ülhet bent, vagy akár a külső teraszon is.

Nyitvatartási idő: Hé – Pé: 9:00 – 16:00

Furmanec Büfé

A büfét megtalálja a felvonó beszállóállomásánál Frankova községben. A kínálatot frissítők, gyorsételek, ahogy meleg és hideg italok alkotják. A büfében ülhet bent, vagy akár a külső teraszon is.

Nyitvatartási idő: Hé – Pé: 9:00 – 16:00

Aprés ski La Gamba

A La Gamba bisztrót megtalálja a felvonó beszállóállomásán, a Bachledová völgyben. A kínálatukat a pizza, tészták, levesek, különböző gyorsételek, ahogy a hideg és meleg italok széles skálája is alakítja.

Nyitvatartási idő: Hé – Pé, Vas: 9:00 – 16:30

Bufet pod Lanovkou /Büfé a felvonó alatt/

A büfében megtalálja a gyorsételek, meleg és hidegitalok széles kínálatát. A háromüléses felvonó kiszálló állomásánál található és fantasztikus kilátást nyújt a Bélai havasokra.

Nyitvatartási idő: Hé – Vas: 9:00 – 16:00