©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Forest Kingdom

Forest Kingdom

With love for nature

Az erdő királysága – Szórakozás az egész családnak!

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani”. G. B. Shaw

A Bachledka erdei királyság a szórakozás új dimenzióját mutatja be mindazoknak, akiknek elég energiájuk van. Az óriás faltörő kos, a többszintes kötélpark, a Pokuston vagy a megatrambulin csak néhány a több mint húsz különböző elem közül, amelyeket a közel 5000 m2-es területen kipróbálhat. A teljes pálya egy hegyi réten és egy erdő közepén helyezkedik el, lehetőséget biztosítva a játékos oktatásra és a természet interaktív felfedezésére. Amíg a gyerekek szórakoznak, a szülők a padokon pihenhetnek, és élvezhetik a környező természet látványát.

Emellett található itt egy kis ajándékbolt is, ahol a különböző érdekes dolgok mellett apró harapnivalókat is vásárolhat.

Szeretettel a természet iránt

A Bachledka erdei királyság multifunkcionális játszótér elhelyezkedése a szepesmegyei Magura szívében páratlan. Mindkét oldalról a Tátra és a Pieniny Nemzeti Park veszi körül, így kötelességünk a természet védelme.

A játszóteret és annak minden elemét az erdő és lakóinak élete ihlette. Próbálja ki, miként mozog egy hangya a hangyaboly járataiban vagy egy pók a hálóján. A látványosságok tömör akácfából készültek, vegyi bevonatok nélkül, és a legkisebbek számára is alkalmasak.

Hegyezze a füleit, és hallgassa meg az eredeti dendrofont, tapintás alapján ismerje meg a fák közötti különbségeket, és ismerje meg az erdő tollas élőlényeit. Játszóterünk nem csupán remek szórakozás, hanem egy tanterem is, ahol nem csak a gyerekek, hanem anyuka, apuka, nagymama és nagypapa is tanulhat valami újat ☺. Tekintsen be egy medve, farkas, hiúz vagy fenséges sas életébe, és fedezze fel titkaikat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A KIRÁLYSÁGRÓL

 

Due to bad weather, The Forest Kingdom will be from 22.9.2023 closed.

Verified by MonsterInsights