©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Nyár

Újdonságok

Hírek

Behaj lesmi Bachledova dolina už 29. júna!

Behaj lesmi Bachledova dolina už 29. júna!

[spb_text_block…

Új töltőállomások az E-BIKE számára

Új töltőállomások az E-BIKE számára

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first…

Élet a Bachledkán

Bachledka BLOG

Érdeklik a központ háttérinformációi, újdonságai, esetleg a hírek és kirándulási tippek? Ezen információkról a blogunk oldalán tájékozódhat.

Eseménynaptár

A Bachledka különféle családi, kulturális és sportesemények helyszíne. Tekintse meg, hogy a látogatása során épp milyen programok zajlanak.

Csoportos kirándulás

A központ kiváló helyszín céges, iskolai vagy más csoportos kirándulásokhoz. Tekintse meg kínálatunkat az iskolák és csoportok számára és éljen át egy élményekben és kalandokban gazdag napot.

Látványosságok és szolgáltatások

Lombkorona tanösvény

Fedezze fel a természetet madártávlatból. Sétáljon az egyedi faösvényen, amely a fák koronái között vezet és élvezze a Magas-Tátrára, Pieninekre és a festői Zamagurie-ra néző kilátást.

Bachledkai Gondola

Hagyja gyorsan és kényelmesen elszállítani magát a lombkoronák közé. Az új kabinos felvonó 7 percre rövidíti az útját és kényelmesen elszállítja házi kedvencét, a családját babakocsival, illetve a kerekesszékes mozgáskorlátozottak is.

Hegyi szekér

Ha szereti a kalandokat és a gyönyörű természetet,
semmiképp se hagyjon ki egy hegyi szekeres
kirándulást Bachledkán.

Az erdő birodalma

A mászókákból és az ugrálásból sosem lehet elég. A Bachledkában a gyermekek 2 fából készült játszótéren, egy nagy trambulinokon és más eszközökön is kiélvezhetik a játékot.

Egy étterem

Design étterem a Treetop Walkway alatt.

E-bike

Béreljen elektromos kerékpárokat,
és élvezze a lovaglást a környéken.

Az Ön élményei, az Ön Bachledkája

#bachledka

Verified by MonsterInsights