©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Nyár

Ne siessen!

Élvezze ki a szépet a családjával

Újdonságok

Hírek

Prázdniny sú už v druhej polovici. Stále však máme dosť času na relax, oddych a načerpanie síl

Prázdniny sú už v druhej polovici. Stále však máme dosť času na relax, oddych a načerpanie síl

Prázdniny sa nám prehupli do druhej polovice. Stále však máme dosť času načerpať príjemnú energiu…

Počas horúcich dní sa nepreceňujte

Počas horúcich dní sa nepreceňujte

Leto, horúce počasie a prázdniny lákajú do hôr nie len skúsených turistov, ale i výletníkov.…

PANORAMA Bachledka privíta prvých hostí už koncom leta. Poteší gurmánov, milovníkov architektúry, rodiny s deťmi i vozíčkarov

PANORAMA Bachledka privíta prvých hostí už koncom leta. Poteší gurmánov, milovníkov architektúry, rodiny s deťmi i vozíčkarov

 Zvyšujúci sa počet návštevníkov i snaha strediska posúvať služby na čo najvyššiu úroveň vyústili minulý rok…

Élet a Bachledkán

Bachledka BLOG

Érdeklik a központ háttérinformációi, újdonságai, esetleg a hírek és kirándulási tippek? Ezen információkról a blogunk oldalán tájékozódhat.

Eseménynaptár

A Bachledka különféle családi, kulturális és sportesemények helyszíne. Tekintse meg, hogy a látogatása során épp milyen programok zajlanak.

Csoportos kirándulás

A központ kiváló helyszín céges, iskolai vagy más csoportos kirándulásokhoz. Tekintse meg kínálatunkat az iskolák és csoportok számára és éljen át egy élményekben és kalandokban gazdag napot.

Hírlevél

Szeretne az újdonságainkról és a folyamatban lévő akcióinkról elsőként tudomást szerezni? Iratkozzon fel a hírleveleink fogadására. A hírleveleinket a megadott címre, maximálisan heti egy alkalommal, 3 éven keresztül fogjuk küldeni.

Síközpont
Bachledka Ski & Sun

Szeretne eljutni hozzánk? Járt már nálunk, de nem ismeri ki magát? A központunk számos látnivalót, sípályát és különböző éttermi, -és kávéházi berendezést kínál.

Minden szükséges útvonalat és információt a következő aloldalon találhat meg.

Látványosságok és szolgáltatások

Lombkorona tanösvény

Fedezze fel a természetet madártávlatból. Sétáljon az egyedi faösvényen, amely a fák koronái között vezet és élvezze a Magas-Tátrára, Pieninekre és a festői Zamagurie-ra néző kilátást.

Bachledkai Gondola

Hagyja gyorsan és kényelmesen elszállítani magát a lombkoronák közé. Az új kabinos felvonó 7 percre rövidíti az útját és kényelmesen elszállítja házi kedvencét, a családját babakocsival, illetve a kerekesszékes mozgáskorlátozottak is.

Bobpálya

Élvezze ki a Tátra leghosszabb bobpályáját a hajába kapó széllel. Maga választhatja ki, hogy a menet gyors és dinamikus, vagy lassú és megtekintő legyen.

Játszótér gyerekeknek

A mászókákból és az ugrálásból sosem lehet elég. A Bachledkában a gyermekek 2 fából készült játszótéren, egy nagy trambulinokon és más eszközökön is kiélvezhetik a játékot.

Az Ön élményei, az Ön Bachledkája

#bachledka