©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Az élvezetek kedvelői számára

Az élvezetek kedvelői számára

BACHLEDKA Lombkorona tanösvény

Lépjen be velünk a fák koronái közé! Egy enyhe emelkedéssel akár 24 méteres magasságig is eljuthat, közvetlen a fák koronái közé. Az 1234 méter hosszú útvonalon átvezetjük a növényzetben változatos erdőn. Megmutatjuk miben egyedi a Szepesi-Magura természete. A tanösvényen ismertető és szórakoztató állomásokat is talál és a sétát egy 32 méter magas kilátótoronnyal fejezheti be, panoramatikus kilátással a Tátrára és a mesés Bélai Havasokra, ill. a biztosított sétahálóval egy adrenalinnal teli élményt nyújtunk. A Lombkorona tanösvényre gyalogosan, 40 perces sétával vagy a Bachledova völgyből, kabinos libegővel juthat el. További információk a tanösvényről.

Kilátó-torony

Szeretné kiélvezni a Tátra csúcsainak a leírhatatlan panorámáját? Semmi probléma! Egyedi lehetőséget, kiélvezni ezt a tökéletes kilátást, a 14 méter magas kilátótornyunk kínál. Szép idő mellett kiélvezheti a Bélai-havasok és a Pieninekből kiemelkedő Korona-hegyre nyíló kilátást is. A toronynak négy emelete van és a legmagasabb szintjén egy messzelátó található. Egyúttal a téli tanösvény utolsó állomását képezi. A kilátótorony a Szepesi-Magura gerincén fekszik és az egész év folyamán szabadon hozzáférhető. 

Napozás és relaxáció a teraszon

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy milyen fontos a pihenés a szervezetünk egészséges működéséhez. Néha viszont megtörténik, hogy a pihenésről másoknak adunk tanácsokat, mi magunk viszont elhanyagoljuk azt. A síelési után jólesik egy kis pihenés a déli irányban orientált teraszon frissítővel és gyönyörű kilátással. Az ilyen relaxáció a tátrai természetben mindenkit feltölt energiával.  A pihenésben hatalmas erő rejlik, amely hosszú időre képes javítani a hangulatot. A büfé napos teraszát a Szepesi Magura gerincén találhatja meg, a libegő kijáratánál.

Wellness a SKI Jezersko panzióban és a Bachledka Strachan hotelben

Egy friss levegőn töltött nap után jól esik egy regenerációs masszázs, buborékos fürdő vagy egy jótékony hatású pihenés a szaunákban. Egyedi lehetősége van a leterhelt elméjének a teljes megtisztítására és a szervezet teljes regenerációjára. A Szepesi-Magura gyönyörű és csendes természetének az ölelésében egy fantasztikus hangulat vár Önre a pihenés oázisában, amely kényezteti a testét és a lelkét is.  Egy wellness és spa központ, azonnal a sípálya alatt helyezkedik el, a Bachledka Strachan**** hotelben a Bachledova-völgyben és a SKI Jezersko*** penzióban, amely a síközpont ellenkező oldalán helyezkedik el.

Séta a téli természetben a Tavas községi tóhoz vagy Zár községbe

Egy kisebb séta is csak mozgás, ami egyértelműen az egészségi állapota javulásához vezet. Ha a gyalogos sétákat részesíti előnyben a síeléssel szemben, vitesse ki magát a csúcsra a libegővel és tegyen egy sétát a hóval lepett természetben a Tavas községi tóhoz, esetleg a Szepesi -magura gerincén keresztül Zár községbe. Zár községből újra visszatérhet a központba a síbusz segítségével. A régiónkban található erdők, tele vannak erdei állatokkal és madarakkal. További információkat róluk a tanösvényen talál, amely a Tavas községi tóhoz vezet. Ezen kívül, lehetősége van megtudni, kihez tartoznak a hóban található relytéjes nyomok.

Hazai specialitások és helyi termékek vásárlása

Önök is szívesen hazahoznak egy darabka emléket a kirándulásról vagy szabadságról? Az információs központ épületében, a Bachledová-völgyben, egy otthoni finomságokkal, szuvenírekkel és sportfelszereléssel teli üzletet találhat. A termékek, amelyeket itt talál, főleg a környék gyártóitól származnak. Lehet, hogy épp a központ látogatásánál meglát néhány minőségi és funkcionális termékeket, amelyek épp a régiónkból származnak és szívesen hazavinne magával egy darab Bachledkát.