©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Nyár

Élvezze a varázslatos nyarat Bachledka.

Újdonságok

Hírek

A Föld napja

A Föld napja

Mindenki tisztában van vele, hogy Földünk csak egy van. A természet rengeteg előnyt biztosít a számunkra. Gyönyörű…

A nyugdíjas klubbal a fák koronái közé? Természetesen igen.

A nyugdíjas klubbal a fák koronái közé? Természetesen igen.

Azon gondolkozik, hová menjen kirándulni a nyugdíjas klubban lévő barátaival, hogy mindenki jól érezze magát? A Bachledka…

Bachledkai kirándulás a kutyussal

Bachledkai kirándulás a kutyussal

A Bachledkai kirándulást nem csak a család tagjaival élvezheti ki. Elhozhatja a 4 lábú kedvenceit is. A kutyák…

Élet a Bachledkán

Bachledka BLOG

Érdeklik a központ háttérinformációi, újdonságai, esetleg a hírek és kirándulási tippek? Ezen információkról a blogunk oldalán tájékozódhat.

Eseménynaptár

A Bachledka különféle családi, kulturális és sportesemények helyszíne. Tekintse meg, hogy a látogatása során épp milyen programok zajlanak.

Csoportos kirándulás

A központ kiváló helyszín céges, iskolai vagy más csoportos kirándulásokhoz. Tekintse meg kínálatunkat az iskolák és csoportok számára és éljen át egy élményekben és kalandokban gazdag napot.

Hírlevél

Szeretne az újdonságainkról és a folyamatban lévő akcióinkról elsőként tudomást szerezni? Iratkozzon fel a hírleveleink fogadására. A hírleveleinket a megadott címre, maximálisan heti egy alkalommal, 3 éven keresztül fogjuk küldeni.

Síközpont
Bachledka Ski & Sun

Szeretne eljutni hozzánk? Járt már nálunk, de nem ismeri ki magát? A központunk számos látnivalót, sípályát és különböző éttermi, -és kávéházi berendezést kínál.

Minden szükséges útvonalat és információt a következő aloldalon találhat meg.

Látványosságok és szolgáltatások

Lombkorona tanösvény

Fedezze fel a természetet madártávlatból. Sétáljon az egyedi faösvényen, amely a fák koronái között vezet és élvezze a Magas-Tátrára, Pieninekre és a festői Zamagurie-ra néző kilátást.

Bachledkai Gondola

Hagyja gyorsan és kényelmesen elszállítani magát a lombkoronák közé. Az új kabinos felvonó 7 percre rövidíti az útját és kényelmesen elszállítja házi kedvencét, a családját babakocsival, illetve a kerekesszékes mozgáskorlátozottak is.

Bobpálya

Élvezze ki a Tátra leghosszabb bobpályáját a hajába kapó széllel. Maga választhatja ki, hogy a menet gyors és dinamikus, vagy lassú és megtekintő legyen.

A bobpálya 2021 következő nyaráig zárva tart.

Játszótér gyerekeknek

A mászókákból és az ugrálásból sosem lehet elég. A Bachledkában a gyermekek 2 fából készült játszótéren, egy nagy trambulinokon és más eszközökön is kiélvezhetik a játékot.