©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Étkezés

Étkezés

Műveletek a Bachled-völgyben és környékén

Hol fogsz ma ebédelni?

Kóstolja meg például:

  • A ropogósra sütött sertésbordát, savanyúsággal és friss kenyérrel. La Gamba étterem – 10,90€
  • Édes páránfőtt áfonya lekvárral töltve, vajjal leöntve. Furmanec Bisztró – 4.50€
  • Ropogós csirkedarabok szezámmagban, hasábburgonyával. Jezersko Bisztó – 7€

Aprés ski La Gamba

Az Aprés ski éttermet, La Gamba bárral a libegő beszállási állomásánál találhatja meg a Bachledova-völgyben. Az étterem kínálatát pizza, tésztafélék, levesek és különböző gyorsan elkészíthető ételek képezik. A kínálatot meleg -és hideg italok széles választéka egészíti ki, amelyeket az étterem melegében vagy akár a napos teraszon is kiélvezhet.

Nyitvatartás: He – P: 9:00 – 16:00

Bachledka Strachan**** hotel étterme

A hotel étterme a minőségi és friss ételek és kitűnő italok széles választékát kínálja. Egyszerűen elvarázsolja a gyönyörű, gorál stílusú belterével és a színes esti programjával. A kínálatában kitűnő reggelit és vacsorát is talál, büféasztalok formájában.

Nyitvatartás: He – P: 8:00 – 22:00

Hniezdo Drinkbar

A Hniezdo Drinkbar a Szepesi Magura csúcsán helyezkedik el, a libegő kiszállási állomásánál. A kínálatában meleg-és hidegitalokat talál. A fogyasztásuk során kiélvezheti a kilátást a gyönyörű Bélai Havasokra és szép időben akár a napsugarakat is, közvetlen a bárban.

Nyitvatartás: He – P: 9:00 – 16:00

Büfé a libegő alatt 

A büfében a gyorsan elkészíthető ételek széles választékát, ill. hideg és meleg italokat talál. A Bachledkai Gondola bejáratánál helyezkedik el és egy napos terasszal, pihenőágyakkal és Bélai Havasokra néző varázslatos kilátással rendelkezik.

Nyitvatartás: He – P: 9:00 – 16:00

Jezersko Bisztró

A Jezersko Bisztrót a felvonó beszállóállomásánál találhatja meg, Tavas községben. A kínálatát gyorsan elkészíthető ételek, ill. meleg és hidegitalok képezik. A Bisztró lehetőséget nyújt a beltéri és kültéri teraszos fogyasztáshoz is.

Nyitvatartás: He – P: 9:00 – 16:00

Furmanec Bisztró

A Furmanec Bisztrót a felvonó beszállási állomásán találja, Kisfrankvágása községben. A Bisztró lehetőséget nyújt a beltéri és kültéri teraszos fogyasztáshoz. A klasszikus „síelőételeken” kívül megkóstolhatja a meleg főételeket is. Új energiát nyerhet egy jó kávéval vagy felmelegítheti a főtt borok és a puncsok kínálata is.

Nyitvatartás: He – P: 9:00 – 16:00

Verified by MonsterInsights