©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Bachledka bobpálya

bikepark

Bachledka hegyi szekér

Ha szereti a kalandokat és a gyönyörű természetet, semmiképp se hagyjon ki egy hegyi szekeres kirándulást Bachledkán. A szlovákiai Bélai-Tátra gyönyörű övezetében található újdonság felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak.

A Bachledka-i hegyi kocsik olyan adrenalinjárművek, amelyek Hrebeňből egy 2,5 km-es pályán elvisznek a Bachledova dolina parkolójába. Az utazás során lehetősége nyílik megcsodálni a környező természet, a hegyek és a völgy lélegzetelállító kilátását. A növény- és állatvilág iránt érdeklődők számára ez a terület gazdag különböző típusú növényekben és állatokban, amelyeket kirándulások vagy autókázás során is meg lehet figyelni.

Maga a hegyi kocsikázás izgalmas és adrenalinnal teli. A járművek modern technológiával és biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, amelyek garantálják a gördülékeny és biztonságos utazást. Vezetés közben élvezheti a sebességet és a szabadság érzését, miközben kanyarokban és meredek lejtőkön száguldozik.

A Bachledkán található hegyi kocsik a nyári szezonban üzemidőben, valamint a felvonó is nyitva tartanak. Az utolsó szekérút fél órával a napi műveletek vége előtt van. A nyitvatartási idő az évszaktól vagy a rossz időjárástól függően változhat, ezért a tervezett utazás előtt mindig érdemes ellenőrizni az aktuális információkat. A jegyek korhatárosak, 12 éves kortól, amikor 12-15 éves korig egy 18 évnél idősebb személlyel kell utazni, aki a jegy teljes összegét fizeti, és külön jegyben tartózkodik.

Az utolsó út a hegyi szekéren 16:30-kor.

Tehát ha valami újat és izgalmasat keresel, menj el egy hegyi szekértúrára.

Verified by MonsterInsights