©2023 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Csoportos kirándulások

Csoportos kirándulások

A Bachledka és a Lombkorona tanösvény érdekes látványosság minden korosztály számára. Amíg a gyerekeket elbűvölik a adrenalinnal teli játékok, a tubing és a játszóterek, addig az idősebbeket a gyönyörű kilátások, ismeretterjesztő megállók és az akadálymentes látványosságok. A táj külön elvarázsolja azokat, akik imádják a természetet, ill. a fotósokat, akik új látószögből szemlélhetik a természetet és madártávlatból fényképezhetnek.
Ha Ön utazási iroda, társaság vagy látogatók más csoportja, előkészítettünk Önnek egy speciális ajánlatot, egybekötve a Lombkorona tanösvény látogatásával.

Iskolai kirándulások

A gyermekek a Bachledkában élőben átélhetik a környezetismeret, földtan és földraj tantárgyakat. Induljon el az osztállyal egy ismeretterjesztő-kalandos kirándulásra a fák koronái közé. Az élményekkel teli tanítás egy teljesen más dimenzióba repíti az iskolai órákat. Az előadást vezetheti saját maga, vagy átengedheti a Pieninek Nemzeti Park munkatársai számára is. A látogatás viszont nem csak a tanulásról szól. A gyermekek a kiránduláson kiélvezhetik a játszótereket és a bobpályát is. Elindulhatnak egy kalandos nyomozásra az életelixír után, vagy esetleg egy rövidebb túrára a Tavas községi tóhoz. Az iskoláknak kialakított kínálatunkat
A Pieninek Nemzeti Park munkatársaival együtt, különböző oktatási programokat készítettünk elő az Önök számára, amelyeknél az idegenvezetést a Nemzeti Park munkatársai végzik. Részletesebb információkhoz az oktatási programokról itt juthat.
Mit szólna hozzá, ha a Bachledkai kirándulását összekötné egy kis fürdőzéssel a Poprádi AquaCity-ben? Ebben az évben egy kedvezményes ajánlatott alakítottunk ki az iskolai kirándulások számára, amelynél mindkét látványosságot megtekinthetik. Az ajánlato

Kirándulások a szeniorok számára

A Lombkorona tanösvény és a Bachledka központ ideális hely a nyugdíjas csoportok számára. A kirándulás nehézségi fokát előre megtervezheti. A mozgáskorlátozott látogatók értékelni fogják a kényelmes feljutást a kabinos felvonóval és a Lombkorona tanösvény akadálymentességét. Lehetőség van helyben kerekesszék kölcsönzésére. A környező büfékben és éttermekben lehetőség nyílik étkezésre, ráadásul speciális menük is várják a látogatókat.

A csoportok látogatását nem szükséges előzetesen bejelenteni. Viszont ha szüksége van idegenvezetésre vagy étkezésre, akkor kérjük a csoport előzetes bejelentését 7 nappal az érkezés előtt. A csoportok az információs központban elsőbbségi kiszolgálásban részesülnek. A fizetés készpénzben vagy bankkártyával is történhet. Szükség esetén számla ellenében is történhet, melynek jóváírása a látogatás előtt kell, hogy megtörténjen.

Verified by MonsterInsights