©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Iskolai sítanfolyamok

Egy sítanfolyam lehet akár szórakozás is, mégpedig nem csak a diákok számára. A bachledkai tanfolyamokon a síelést mindenki élvezni fogja. A szezonális hógarancia biztosítja, hogy a tanfolyam 2019.01.07. napja után, a téli szezon bármely napján megrendezhető. Az oktatás, műhóval ellátott sípályákon történik, 6 km-es teljes hosszban, amely megfelelő teret biztosít az edzéshez. A központban bármilyen nehézségű sípályát megtalálhat, ami érdekes lehet a kezdő, de a tapasztaltabb síelők számára is. A látogatók kényelmes szállításáról egy kabinos libegő, egy négyüléses felvonó és 5 klasszikus sífelvonó gondoskodik.

A központban két gyermeksípálya is rendelkezésre áll, mégpedig szállítószalaggal és további elemekkel a játékos síeléshez. Az itt töltött időt, büfék és különböző látnivalók teszik kellemessé, mint például a Lombkorona tanösvény, snowrafting, vagy a megvilágított korcsolyapálya Tavas községben. Szintén rendelkezésre áll egy teljesen felszerelt síkölcsönző, valamint professzionális oktatók is.  A síközponthoz való hozzáférés, három irányból lehetséges: Zár (Ždiar) – Bachledova-völgy, Tavas (Jezersko) vagy Kisfrankvágása (Malá Franková) felől.

Tanfolyam időpontja: a sítanfolyamok ára 2019.01.07. napjától érvényes.  

Síbérlet: a sítanfolyamok résztvevői számára, síbérletek kerülnek kiadásra a tartózkodási idő teljes hosszára, egy egész csoport számára egyszerre. Egyúttal, 5 egymást követő napra kell szólniuk, tehát hétfőtől-péntekig. Az előleg minden síbérletre 2 €, amely készpénzben a síbérletek átvételekor fizetendő. A síbérlet nem ruházható át.

A csoportok nagysága: egy csoportot minimálisan 10 diák képez. 10 diákra szükséges egy oktató/tanár biztosítása.

A tanároknak/oktatóknak azonos árú síbérletre van jogosultságuk, azonos feltételekkel, mint a diákoknak. Egy oktató/tanár, minden 10. diákra egy 8 eurós síbérletre jogosul. Az oktatók/tanárok ezen felül a síbérleteket az érvényes árjegyzék alapján tudják megvásárolni.

Kölcsönző: egy szett ára tartalmazza a sílécet, sícipőt és a síbotot (sisak nélkül). Az igényelt szettek árát a síiskola előre jelenti be, a diákok számával együtt.

Megőrző: a központban, egy kijelölt helyen ingyenesen tárolhatja a síléceit, viszont kizárólag a saját felelősségére.

Síbusz: ha az iskola szeretné kihasználni a síbusz szolgáltatásait, ezt szükséges minimálisan 24 órára előre bejelenteni, a csoport nagyságával, elszállásolás címével és a távozás idejével együtt. A síbusz szolgáltatás kizárólag Zár községből nyújtott. Az oda-vissza út síbusszal: 1€/ személy/ nap, amely a síbérlettel és a teljes sígyakorlattal együtt fizetendő.

Tanfolyam kifizetése: a sítanfolyam megrendelésénél az iskola feltünteti, hogy az adott tanfolyamért készpénzben a síbérletek átvételekor vagy számlával, a tanfolyam befejezése után szeretne fizetni. A számla, az iskola számára postán kerül megküldésre, a kiállítástól számolt 14 napos fizetési határidővel.   

Árak: a 2018/19-es szezon számára az alábbi árjegyzékben feltüntetett árak érvényesek. A központ fenntartja a jogát ezen termék számára, az árak és feltételek megváltoztatására.

A sítanfolyam bejelentése: az iskola köteles a sítanfolyam bejelentésére, minimálisan 10 nappal a megrendelés és a kitöltött jelentkezési nyomtatvány, esetleg saját nyomtatvány elküldése előtt. A jelentkezőlapnak tartalmaznia kell a diákok, oktatók jegyzékét, a tanfolyam megrendezési dátumát, iskola azonosító adatait, szolgáltatásokat, amelyek iránt az iskola érdeklődik, az iskola pecsétjét, az igazgató aláírását és a fizetés módját is. A sítanfolyam megrendelését, kérjük e-mailben elküldeni az info@bachledka.sk e-mail címre.

Biztonság: a tanfolyam résztvevői kötelesek a biztonsági utasítások– Fehér kódex betartására, ill. a fényvisszaverő mellény és sisak viseletére.

 

 

 

 

Sítanfolyamok árjegyzéke 2018/2019

Diák Pedagógus Alapiskola Diák Pedagógus Középiskola Diák Pedagógus Főiskola
Síbérlet 8 € szem./nap 8 € szem./nap 12 € szem./nap
Síbusz 1 € szem./nap 1 € szem./nap 1 € szem./nap
Sífelszerelés 12 € szem./nap 12 € szem./nap 12 € szem./nap

 

 

 

 

Verified by MonsterInsights