zárt
0/7   0/10   0
Webcam  

Közlekedés

Ha Zár (Ždiar) vagy Tavas (Jezerko) községekben kirándul, az autója is szabadságra mehet. A síközpontba kényelmesen elszállítja a síbuszunk is. A síbusz transzferjáratként működik, amely 8.40-től 16.20-ig közlekedik. A régi községi utakon, Zár (Ždiar) községen keresztül közlekedik, ahol felveszi az útmentén, síléccel várakózó kirándulókat.

A sí busz Ždiar fut naponta 2017/12/26 a szezon végén. Úgy működik, mint transzfert és túrák mentén a régi önkormányzati út, és vedd ember áll az út mentén síléc.
A sí busz Jezersko fut naponta 2017/12/27 a 2018/11/03. Ez fut időközzel körülbelül 30 perc alatt, a főútvonal mellett a faluban, és vedd ember áll az út mentén síléc.

Autóbusszal

Az autóbuszjáratok rendszeresen járnak, az SAD (Szlovák Autóbusz Közlekedés) menetrendje alapján.

  • Poprad – Ždiar
  • Poprad – Bachledová
  • Poprad – Jezersko

Autóval

A Ski Bachledova központba a Bachledova völgyből tud eljutni /érkezés Zár (Ždiar) község, Barlangliget (Tatranská kotlina) felől/, ahol egy nagy gyülekező parkolóhely és a központ fő bejárata található.

Az érkezés lehetséges Tavas (Jezersko) község felől is, ahol egy kisebb parkoló található. Az út elég szűk, így érkezéskor legyen nagyon óvatos. Ha lehetséges, használja ki a síbusz szolgáltatásait.

A Kisfrankvágása (Malá Franková) felőli út nem elérhető és nincs jó állapotban. Kérem, használja a Tavas (Jezersko) község felőli utat. Így elkerülheti a besüllyedést és az egyéb kellemetlenségeket.

Engedélyezett sebességhatárok:

Község: 50 km/h
Községen kívül: 90 km/h
Autópálya: 130 km/h

Megengedett alkoholszint:  0.00 promil.

Ne felejtse el, hogy az autópályákon és a gyorsforgalmi utakon autópálya matricára van szüksége!