©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

3 nap alatt sílécre állítjuk

3 nap alatt sílécre állítjuk
feb 12 veronika

Az egész családja és a barátai is síelnek, míg Ön otthon vagy a hétvégi házban vár rájuk? Ezt most megváltoztathatja! Mindegy, hogy sose állt sílécen, vagy csak fél hosszú évek után újra visszatérni a hegyekbe. Segítünk az elsődleges félelme legyőzésében és újra sílécekre állítjuk. Ma már nem kell olyan felvonóktól tartania, amelyek rántanak és a meredek hegyektől sem. A síiskola egy enyhe déli pályán helyezkedik el, futószalaggal ellátva. Az oktató, közben kizárólag Önre fog figyelni és alkalmazkodni fog a tempójához. Az oktatási technika az évek során sokat tökéletesedett, így ma már 3 nap alatt könnyedén sílécre állítjuk. Ez akár így is kinézhet.

Mire tanítjuk meg 3 nap alatt

Ha teljesen kezdő. 
Megtanulja a síelés alapjait – síelési ívek, megfelelő testtartás, megfelelő esés és felszállás a sífelvonóra és libegőre. Ha napi 2 leckén részt vesz, 3 napon belül már a kék (könnyű) sípályákat szelheti.

Ha már az alapok a rendelkezésére állnak
Dolgozni fogunk a technikája javításán – a sílécen állás ellenőrzésén, a síbotok megfelelő használatán, a lecsúszása elemzésén és a technikája kijavításán is. Ha részt vesz napi 2 leckén, 3 napon belül, képes lesz a párhuzamos ívekben való lecsúszásra.

A 3 napos tanfolyamot (3 nap, napi 2 leckével) most kedvező áron megrendelheti, csak 109 euróért. Elég, ha ír egy e-mailt a skola@bachledka.sk e-mail címre.