©2021 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Az aktívabbak számára

Az aktívabbak számára

Nordic walking

Túrázzon speciális botokkal a kezében. Próbálja ki ezt a népszerű sportot, amely minden korosztály számára javasolva van és fedezze fel az itteni természet szépségeit. A Bachledkában, a HUSKY társasággal együttműködve, a nordic walking szerelmesei számára 3 különböző nehézségű túraútvonalat készítettünk elő, amelyeken megcsodálhatja a Bachledová-völgy és Tavas község szépségeit is.

HUSKY márkájú minőségi túrabotokat az ajándékboltban a Bachledka Hotelnél a Bachledka-völgyben vagy a SKI Jezersko panzióban kölcsönözhet, mégpedig 3 euró/nap kölcsönzési díjért. Segítségére lesz egy térkép és a kedves személyzet is, akik rövid idő alatt megtanítják a nordic walking minden fortélyára.

Frizbi – golf pálya

Az út a Szepesi Magura gerincéről lefelé nagyon szórakoztató és aktív is lehet. Elég, ha a Bachledová- völgyben található ajándékboltban kölcsönöz egy frizbi – golf készletet, és már játszhat is. A 9 lyukas pályáink egy új és egyszerű szórakozást kínálnak az egész család számára. Vitesse fel magát a hegyre a felvonóval, majd jöjjön le a Bachledka pályán egy félórás sétával és közben játsszon frizbi – golfot. A frizbi – golf hasonló, mint a klasszikus golf. Viszont a labdák helyett repülő tányért- frizbit dobálhat a speciális kosarakba. Az nyer, akinek sikerül a frizbit a lehető legkevesebb dobással a kosarakba juttatnia. A térképeket, valamint a játék szabályait a pályán, valamint minden frizbi-golf szettben találhatja meg.

Hegyi kerékpározás

A Bachledová-völgy környezetében akár 130 km hegyi kerékpárútvonalat találhat, amelyek betekintést nyújtanak a helyi természet szépségeibe. Elegendő kiválasztani az útvonalat a téma, terep és a nehézségi szint alapján. Az utak hegyi patakok, hegygerincek, rejtett tavak mellett és csendes erdőkön keresztül vezetnek. Szeretne kerékpározni a Szepesi-Magura gerincén? Amennyiben úgy érzi, hogy a hegygerincre való feljutás túl nehéz lenne az Ön számára, úgy a kerékpárját felvitetheti az új kabinos felvonón is.

Tekerjen el a Bachledová völgybe a Tátrából, Szepesbéla vagy Zár községből az új kerékpár útvonalon. A kerékpár útvonal a 66. sz. főút mellett vezet és ezen a nyáron kerül átadásra.

Focipálya

Bachledová-völgyben találja meg Szlovákia legmagasabban elhelyezett focipályáját. Egy focimeccs a barátaival ilyen magasságban hihetetlen élmény és szórakozás. Labdát kölcsönözhet a gyerek játszótér személyzetétől (a felvonó felső állomása és a focipálya között).