©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Az aktívabbak számára

Az aktívabbak számára

Látványosságok sport-szellemiségű turisták számára

Sífutás a Szepesi-Magura gerincén

A Magura gerincén keresztül a Bachledova-völgyből, két futópálya vezet Zár és Príslop felé, teljes 20 km hosszúságban. A Zár község felé vezető útvonal hókotróval tisztított, épp ezért megfelelő a sífutás minden stílusához. A kellemes mozgáson és a szabad levegőn töltött időn kívül, elvarázsolják a gerincre néző panorámakilátások is. Príslop irányába a klasszikus stílushoz megfelelő útvonalat talál, amely a természet által nem zavart, nyugalmas futást biztosít. A gerincre, kényelmesen kivitetheti magát a Bachledkai Gondola által, ill. a Tavas községből induló ülőfelvonóval is. Ha a sífutást félúton feladná, semmi probléma. Zár községből, a síbusz segítségével egyszerűen eljuthat a központunkba.

Síelés a tökéletesen kisimított pályákon és adrenalin a mély hóban

Azokra, akik a hegyeket főleg a síelés élvezete miatt látogatják, 8,5 km sípálya vár, miközben ezekből 6 km műhóval ellátott. Keljen fel korábban és élvezze ki a síelést a tökéletesre kezelt reggeli sípályákon. Ezt csak a hegyi srácok képesek ilyen tökéletesre előkészíteni, akik szinte hókotrókon születtek. Ha a szíve, a mély porhóban való száguldozás iránt dobog, látogassa meg valamelyik freestyle sípályánkat.

Esti síelés Bachledovában

Szívesen kiélvezné a síelést a lenyűgöző hegységek éjszakai ölelésében? Minden nap 16:00 – 21.00 óráig esti síelés várja a sport szerelmeseit a Bachledka II. sípályán, a Bachledka Strachan hotelnél. Az esti síelésre külön síbérlet vásárolható vagy kihasználható az ingyenes éjszakai síelés lehetősége, mint a napijegy vagy a hosszabb síbérletek része.