©2023 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Csoportos kirándulások

Csoportos kirándulások

A Bachledka egy kiváló hely a kirándulásaik vagy utazásaik megszervezéséhez. A téli szezon alatt, a központban sítanfolyam, céges síelés is megszervezhető, esetleg egy kirándulás lombkorona tanösvényen és további attrakciók a nem síelők számára is.  

Síelés

Ha a síelést egy csoport számára tervezi lefoglalni, javasoljuk a síbérletek megvételét az Információs központban, ahol a csoportok előnyben vannak részesítve. Ha a csoportjában 20 és több személy tartózkodik, akiknek azonos típusú és tarifaosztályú síbérletekre van szükségük (pl. 3 napos síbérlet a felnőtt személy számára vagy 1 napos síbérlet a gyermekek számára és hasonlók) az egész csoport számára 10%-os kedvezményt biztosítunk és minden 11. személy a csoportban, 1 eurós összegért jut hozzá a bérletéhez.

Ha az egész csoport számára szeretne sífelszerelést bérelni, javasoljuk az előrefoglalás lehetőségét az: info@bachledka.sk e-mail címen.

Abban az esetben, ha síbérletekről vagy a belépőkről számlára van szüksége, szükséges a jegyek számának és típusának, lejárati időnek és számlázási címnek az előzetes bejelentése, mégpedig az info@bachledka.sk e-mail címen.

Kirándulás a lombkoronák közé és egyéb attrakciók

Ha egy csoportos kirándulást tervez a lombkoronák közé, javasoljuk a jegyek, információs központban történő megvásárlását. A belépést nem szükséges előre lefoglalni. Ha szeretne a helyi természetről többet is megtudni, a kínálatban megtalálhat néhány, kísérővel rendelkező tanulmányi programot is. További információkat a programokról itt találhat.

A kirándulást további programokkal teheti színessé. Például egy körrel a snowrafton, sétával a téli természetben vagy egy kis pihenéssel a napos teraszon.

 

Étkezés

A téli szezon ideje alatt, kapacitás hiánya miatt, nem lehetséges a foglalás, ill. zártkörű rendezvény biztosítása az éttermeinkben. Magánjellegű akciók az általános nyitvatartás ideje után (16:00), az Aprés ski étteremben, ill. Tavas és Kisfrankvágás községi bisztrókban foglalhatóak, ha épp ebből az irányból közelítené meg a központot. Érdeklődés esetén az árajánlat vagy további információk iránt, forduljon bizalommal az éttermi managerhez (Bc. Peter Nemešany  peter.nemesany@bachledka.sk, 0911 977 487).

Közlekedés autóbusszal

Ha saját autóbusszal érkezne, ez elszállíthatja teljesen a Bachledkai Gondola felszállóállomásáig, a Bachledova-völgyben. A továbbiakban az autóbusz azon a helyen parkolhat, amelyet a parkolóhely dolgozói kijelölnek (szó lehet egy gyűjtőparkolóról, a központon kívül is). A sofőr, a kirándulás befejezése után, azonos helyen állhat meg Önért, mint azelőtt.  Abban az esetben, ha a közelben lenne elszállásolva, megrendelhető a mi síközpontunkon is áthaladó autóbuszos közlekedés is. Érdeklődés esetén, kérem lépjen kapcsolatba az információs központtal.

 

A központ jelenleg nem biztosít teljes programot a cégek vagy csoportok számára. A teljes esemény, ill. céges akció biztosításának az igényével, kérem forduljon a szálláshelyhez.

Verified by MonsterInsights