Működés 9:00 - 16:00
7/7   9/10   100-150cm
Webcam  

Az aktív

Látnivalók a turisták sportszellem

Az aktívak számára

Sífutás a Szepesi Magura hegygerincén

A Magura hegygerincén keresztül vezet, Bachledovából induló, Zárba (Ždiarba) és Príslopba tartó két sífutópálya, összesen 20 km hosszúsággal. A Ždiarba vezető pálya hótaposó gép által karbantartott, épp ezért megfelel az összes típusú sífutás számára. Príslop felé, megtalál egy klasszikus stílusú futáshoz megfelelő pályát. A futócipőben, Jezerskából vagy a Bachledová völgyből, felvonóval kivitetheti magát a hegygerince is.

Mért szlalom pálya

Próbálja ki az új szlalom és mérjük a sebességet a síléc a barátok. Szlalom során szabadon hozzáférhető, és megtalálja azt egész télen a lejtőn Bachledka II.

Síelés a karbantartott sípályán és adrenalin a mély hóban.

Azokat, akik a hegyeket a főleg a síelés élvezete miatt látogatják, a síközpontban 11 km sípálya várja, ebből 9,5 km műhóval ellátva. Keljen fel korábban és elvezze a síelést a tökéletesre kezelt sípályán. Ezt csak a hegyi srácok képesek Önnek biztosítani, akik szinte a hótaposógépben születtek. Ha a szíve a mélyebb porhóban történő síelésért dobog, próbálja ki valamelyiket a freestyle sípályáink közül.

Esti síelés Bachledovában

Naponta, 18.00-tól – 21.00-ig várja a síelőket az esti síelés, a hotel melletti Bachledka II. pályán. Az esti síelésre önálló síbérlet is vásárolható, vagy kihasználhatja az ingyenes esti síelés lehetőségét az egésznapos vagy a többnapos jegy keretein belül.