©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Síiskola

 

Használja ki az új síiskolánk szolgáltatásait.  Megtanítjuk síelni egyszerűen, könnyeden és jól.

Ne várjon a szabad oktatóra és foglaljon egy órát kényelmesen, online.

A síiskolába csak oktatónkkal lehet belépni.

 

Gorgi sívilága

Tanuljon meg síelni és snowboardozni mint egy profi, vagy csak kikapcsolódásként, a saját örömére.  A tapasztalt oktatóink csapata, sílécre állítja még a legnagyobb félősöket is. Akár iskolás, akár nyugdíjas, a mosolygós oktatóink mindenképp megtanítják síelni. A kezdők oktatása Gorgi sívilágában történik, a Hrebeň sípályán.  A központban szállítószalagot, gyermekfelvonót, különböző akadályokat és mesefigurákat talál, amelyekkel játék lesz a síelés. A síiskolában, választhat a hatékony egyedi oktatás vagy a szórakoztató kollektív képzés között. Azért, hogy biztos lehessen abban, hogy lesz szabad helye és nem kell várnia, javasoljuk az online foglalást, egy órával előre. Az iskolát, a Bachledkai Gondola kiszállási állomásától jobb oldalra találja. Míg a gyerekek Gorgi sívilágában szórakoznak, Ön szelheti a Bachledka sípályáit, meglátogathatja a Lombkorona Tanösvényt vagy kiélvezhet egy frissítő italt a központ közelében.  

Sífelszerelést és a sisakot sem kell vásárolnia. Ha nem tudja, milyen gyakran fog sílécen állni, ne költsön sífelszerelésre, hanem kölcsönözze azt. A kölcsönző árai nagyon kedvezőek, s egyúttal garanciája van arra, hogy a felszerelés mindig 100%-os állapotban van. Ha megrendelt egy órát a síiskolában, az oktatásra érkezzen a központba legalább 30 perccel korábban. Ha szeretne felszerelést is bérelni, kérem érkezzen legalább egy órával korábban, hogy elkerülje a felesleges stresszt.

A síoktató szolgáltatásait, megállapodás alapján biztosítjuk az Ön iskolai sítanfolyamához is.  

 

Fontos információk

Gorgi bachledkai síiskolája a „Hrebeň” sípályán helyezkedik el (a Bachledkai Gondola bejárati állomásánál). Ne felejtsen el megfelelő időt hagyni a síbérlet megvásárlására és az áthaladás idejére – legalább 30 percet.  Ha nem tudja biztosan, milyen gyakran fog síelni, ne költsön feleslegesen saját felszerelésre. Teljesen felszerelt síkölcsönzőt a Bachledová-völgy információs központjának az épületében talál. A sífelszerelés kölcsönzésére szánjon legalább 30 percet.

 

Lemondási feltételek

A leckék ingyenesen lemondhatók, 2 héttel az órák megkezdése előtt, mégpedig a lemondási kérvény elküldése által, amely tartalmazza a megrendelési számot és a számlaszámot ahová a befizetett pénzösszeg visszatérítése szükséges, a skola@bachledka.sk e-mail címre. Rövidebb idejű lemondás esetén, a lemondási illeték a foglalási díj 100% -t képezi.

 

Egyéni síoktatás – 50 perc.

Tanuljon meg síelni, vagy tökéletesítse a technikáját. Az egyéni órákon, az oktató tejes mértékben az Ön igényeihez igazodik.

 

Egyéni síoktatás árjegyzéke

Gorgi síiskolájának az árjegyzéke (1 lecke = 50 perc)
Leckék száma 1 leckék 2 leckék 3 leckék 4 leckék 5 leckék 6 leckék
1 nap 25 25 25 25 25 25
2 nap 46 84 123 160 194 234
3 nap 66 123 180 234 288 342
4 nap 84 160 234 304 376 444
extra személy (max.3) 10 Euró/lecke.      
Iskolai sítanfolyamok (óvoda, alapiskola, középiskola) min.10 személy: 4 Euró/személy/2 lecke

 

Csoportos síoktatás – síóvoda – 120 perc.

Jelentse be a gyermekeit a síóvodába. A csoportos síelés játék és szórakozás lesz a számukra.

 

Síóvoda árjegyzéke

Síóvoda 9,30 – 16,00 (6,5 óra) – 3 éves kortól
29 Euró/2 óra/gyermek 
50 Euró/4 óra/gyermek
80 Euró/6 óra/gyermek
Időbeosztás: 9,30- 11,30/ 11,40-13,40/13,50-15,50

 

Tanulj meg velünk a síeléshez

 

Verified by MonsterInsights