©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Nyár

Bachledka

BIKEPARK

A Bike park Bachledka 5 különböző nehézségű downhill pályákból áll. Az egyszerű és játékos, hullámokkal és döntött kanyarokkal felszerelt Family pálya, egy új Natural résszel került kibővítésre, amely a könnyű és rekreációs kerékbározás számára van meghatározva.

Bob pálya

A hossza 1200 méter és 15 kanyart tartalmaz, ami a lecsúszás különleges élményének a biztosítéka. A pálya emelkedése 111 m és maximális sebesség, amelyet elérhet az 40 km/óra.

Erdei játékok a gyermekek számára

Kubík mackó gyermek ösvényén, a gyermekekre erdei játékok várnak. A kis turisták az adott ösvényeken megkereshetik a kisállatok eledelét, leveleket és tobozokat gyűjthetnek, megpróbálhatják eltalálni, hogy milyen növénynek milyen termése van, valamint hogy milyen nyomok mely állatokhoz tartoznak.

Trambulin

Aki ugrál az nem mérgeskedik– állítja a trambulinjaink gyártója. A gyermekek számára elkülönített területen egyenesen két professzionális trambulint talál, amelyen számos mókát és szórakozást élhetnek át a gyerekek és a park felnőtt, sok energiával rendelkező látogatói is

#sunbachledova, #bachledka

Tapasztalatait, az örömötök, a Bachledka…

[wdi_feed id=”1″]

Newsletter

Nenechajte si újsť už žiadne novinky, prihláste sa pre náš newsletter a dostávajte informácie ako prvý.

Kirándulástervező

Online tartalék