©2022 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Étkezés

Kölcsönző

Szeretnénk minél egyszerűbbé tenni a Bachledovában töltött kirándulását. Használja ki a Bachledová- völgyben és a Lombkorona tanösvény bejárati épületében található kölcsönzőnket, ahol turisztikai felszerelést találhat a gyermekek, idősebbek és a túrázók számára is.

TÚRABOTOK KÖLCSÖNZÉSE

HUSKY márkájú minőségi túrabotokat egy sportüzletben kölcsönözhet, a Bachledová völgyben vagy a SKI Jezersko panzióban.
Kölcsönzési díj: 3 €/nap + visszatérítendő letét 20 €.

GYERMEKHORDÓK KÖLCSÖNZÉSE

A Tanösvény kényelmes meglátogatásához, a Bachledova-völgy sportüzletében és a Lombkorona tanösvény bejáratánál minőségi ERGOBABY gyermekhordozót kölcsönözhet (megfelelő a gyermekek számára 1 éves korig) vagy akár turista gyermekhordozót (megfelelő a nagyobb gyermekek számára) is.

Kölcsönzési díj (gyermekhordozó 1 éves korig): TÉRÍTÉSMENTESEN + visszatérítendő letét 20 €.
Kölcsönzési díj (gyermekhordozó 18 kg-ig): 5 €/nap + visszatérítendő letét 20 €.

BABAKOCSI KÖLCSÖNZÉSE
A Lombkorona tanösvény bejáratánál, egy visszatérítendő letét fejében egy minőségi MOON babakocsit kölcsönözhet és kiélvezheti a sétát a családja legfiatalabb tagjaival is.
Kölcsönzési díj: TÉRÍTÉSMENTESEN + visszatérítendő letét 20 €.

KEREKESSZÉK KÖLCSÖNZÉS
A Lombkorona tanösvény egy akadálymentes látványosság, amely látogatható a mozgáskorlátozott személyek számára is. A Tanösvény bejáratánál, egy visszatérítendő letét fejében, kerekesszéket kölcsönözhet és így megkönnyítheti az idős vagy mozgáskorlátozott személyek számára a sétát. A kerekesszékkel érkezők számára a Lomborona tanösvény akadálymentes megközelítése az új étterem megnyitását és az akadálymentes útvonalak kiépítését követően lesz elérhető (várhatóan 2019 nyarától).
Kölcsönzési díj: TÉRÍTÉSMENTESEN + visszatérítendő letét 20 €.

KERÉKPÁR ÉS ELEKTROMOS KERÉKPÁR KÖLCSÖNZÉSE
A libegő átépítése során a kerékpárkölcsönző zárva tart. További információk a kerékpárok kölcsönzéséről: az info@bachledka.sk e-mail címen vagy a + 421 52 44 98 101 telefonszámon érhetőek el.

 

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az árakat a szezon során módosítsa.