©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Gyerekek és családok

Látnivalók és tapasztalatok egész évben Bachledkában

Gorgi síiskolája

Az iskola az új Bachledka gyermekvilág központ része. Legyen kicsi vagy nagy, Gorgi síiskolájában mindenkit megtanítunk síelni. A mesés síközpont a Hrebeň sípályán található, jobbra a Bachledkai Gondola felső állomásától. A biztonságosan elkerített síközpont része 2 szállítószalag, különböző mesefigurák és akadályok, amelyek játékká varázsolják a tanulást. Választhat csoportos síoktatást vagy akár hatékony egyéni oktatást is. A tapasztalt oktatók csapata gyorsan és játékosan tanítja meg síelni. A Gorgi síiskola, a gyermekei számára az átlagos síelést egy mesés kalanddá alakítja.

További információk és online foglalás itt.

Bachledkai gyermekvilág

A hegygerincen, a Gondola felső állomásától jobbra, minden kezdő síelőre a Bachledkai gyermekvilág szórakoztató világa vár. A Gorgi síiskola, nem csak 2 sí szállítószalagot, mesefigurákat, sípályát szórakoztató akadályokkal tartogat, hanem egy pihenőhelység, meleg tea, továbbá szórakozás, mégpedig mini körhinta, snowtubing vagy mini szánkózás formájában is a rendelkezésre áll.

További információk, a belépés feltételei és az árlista itt található.

Korcsolyapálya

A megvilágított és karbantartott jégpályát Tavas községben, a SKI Jezersko panzió mellett találja. Az önfeledt szórakozást a jégen, nappal és este, a síelés után is kiélvezheti. Ha otthon felejtette a korcsolyáját, akkor sem kell szomorkodnia, mivel kölcsönözhet egyet közvetlen a panzióban is. A korcsolyapálya minden nap 10:00-tól 22:00-ig tart nyitva a belépés pedig ingyenes.

A korcsolya kölcsönzés árjegyzéke:

Felnőtt:  2.00€/óra.

Gyermek 12 év. korig.:  1.50€/óra.

 

Snowtubing

Azok számára, akiknek több a bátorsága, egy adrenalinnal teli snowtubing pálya is rendelkezésre áll a Bachledka Gyermekvilág területén. Élvezze ki hát a valódi adrenalinélményt. Azon gyermekek, akik már rendelkeznek megvásárolt belépőjeggyel a Gyermekvilágba, a jegy ára a snowtubingot is tartalmazza.

Gyermek játszóterek

Létezik olyan évszak, amikor a gyerekek nem szeretnek hintázni vagy játszani a játszótereken? Szerintünk ilyen évszak nincs. A Bachledkában rendelkezésre állnak a játszóterek hintákkal, csúszdákkal és mászókákkal, mégpedig a Lombkorona tanösvény bejáratánál.

Téli tanösvény

Induljon el családjával a fantasztikus állatok után az erdőbe. Figyelmesen keresse őket, ott bujkálnak a felvonó kijárata és a kilátótorony között. Az egyes megállókon, nagyon sok hasznos és érdekes információt tudhat meg az erdei életükről. Az állatokról szóló információs táblák a Hrebeň sípálya mentén, egész évben ki vannak helyezve. A tanösvényre való belépés ingyenes.

PANORAMA gyermeksarok

Ha már a csemetéi fáznak a hidegben, vigye el őket a Panoráma étterem gyermeksarkába, amely a természet által ihletett. Rendelkezésükre áll egy csomó játék fiúknak és lányoknak, minden korosztály számára. A gyermeksarok az étterem vendégei számára az egész nap során ingyenes.

Fotósarok

Állandóan az jár a fejében, hogy hol készíthetne igazán érdekes képeket a síelésről, vagy milyen eredeti üdvözlőlapot küldjön a barátai számára? Készítsen egy családi fotót a Bachledka I. sípályán, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bélai havasokra vagy készítsen egy gyönyörű emléket, minőségi fotók formájában a havas panorámáról. A fotósarok szabadon hozzáférhető az egész év folyamán a kabinos felvonó kiszálló

Szánkópálya

A szánkózás szerelmesei számára rendelkezésre áll egy 2,5km hosszú szánkópálya természetes hóval. Élvezze a gyors száguldást az erdőn keresztül, ráadásul teljesen ingyen. Viszont mindig érdeklődjön a hóviszonyokról a pályán és ne feledje, első a biztonság.

Sítábor

Szeretne kiélvezni egy valódi síelést három völgyben, viszont gyermekei nem bírnak síelni? Pont erre a célra nyitottuk meg Ön, ill. főleg a gyermekei számára a Snowcampet, ahol gyermekei játszhatnak ameddig csak bírnak. Rendelkezésre áll egy pihenőhelység is, ahol egy tea mellett melegedhetnek fel. Szórakozhatnak a minikörhintán, kipróbálhatják a snowtubingot vagy akár szánkózhatnak a mini- szánkópályán is. Közelebbi információkat a feltételekről és az árjegyzékről itt találhat.

Verified by MonsterInsights