©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Gyerekek és családok

Gyerekek és családok

Látnivalók és tapasztalatok egész évben Bachledkában

Gorgi sívilága

Akár a kisebb, akár a nagyobb vendégeink közé tartozik, Gorgi síiskolájában mindenképp megtanul síelni. A mese-síközpont a „Hrebeň” sípályán helyezkedik el, jobbra a Bachledkai Gondola csúcsállomásától. A biztonságosan elkerített síközpont részét egy szállítószalag, gyermekfelvonó és különböző mesefigurák, ill. akadályok képezik, amelyek játékká alakítják a tanulást. Választhat a síiskola csoportos órái vagy az hatékony individuális oktatás között. A tapasztalt oktatók csapatja, gyorsan és játékosan megtanítja síelni. Gorgi sívilága, a gyermekei számára az egyszerű síelést is egy mesés kalanddá változtatja.

A síiskolát kényelmesen, online, itt is lefoglalhatja.

SUN kid gyermek síközpont

Minden kezdő síelőre, a Bachledka-völgy libegőjének alsó állomásánál a SUN kid gyermekvilág vár. Ezen déli irányú sípályán, a kis síelők a mesefigurákon kívül szállítószalagot, gyermekfelvonót, és síoktató berendezést találnak. A pálya közvetlen közelében található a Ternawski síiskola, amelynek az ügyes oktatói megtanítják síelni még legnagyobb félősöket is.

A gyermekközpontba való belépés, 3.00 € illeték fejében lehetséges.

Korcsolyapálya

Egy kezelt, megvilágított korcsolyapályát Tavas (Jezersko) községben, a SKI Jezersko panzió mellett találhat. A jégen töltött szórakozást napközben és az éjszaka során, síelés után is kiélvezheti. Ha otthon felejtette a korcsolyáit, akkor sem kell aggódnia, hisz korcsolyát bérelhet közvetlen a panzióban is. A korcsolyapálya minden nap 10:00 – 22:00 óráig áll rendelkezésre és a használata teljesen ingyenes.

 

Korcsolya kölcsönzés árjegyzéke:

Felnőttek: 2.00 €/ óra
Gyermekek – 12 éves korig: 1,50 €/ óra

 

Snowrafting

Úgy gondolja, hogy a rafting egy nyári sport? A Bachledkában megtalálhatja a raftingot a havon is! A bátrabbak számára egy valódi adrenalinnal teli élményt nyújt. A 800 méteres hosszával a „Hrebeň” sípályán van üzemeltetve. Hegyen lefelé egy kitisztított hócsatornában indulhat neki kalandnak, míg hegyen felfelé felhúzza egy hórobogó. Szép idő mellett és megfelelő hómagasságnál a program az egész tél során üzemben van.

Az attrakció ára: 5.00 €/2 személy Áfával.

Gyermek játszóterek

Van olyan évszak, amelyben a gyermekek ne akarnának hintázni és a játszótéren játszani? Úgy gondoljuk, hogy nincs. A Bachledkában azonnal 2 gyermekjátszóteret talál hintákkal, csúszdákkal és mászókákkal. Az egyik a Lobkorona Tanösvény bejártánál található, míg a másikat már a libegőről is meglátja. Hisz a libegő alatti büfé napos teraszán helyezkedik el.

Téli tanösvény

Induljon el az egész családjával a fantasztikus állatok után az erdőbe. Keresse őket figyelmesen, a libegő kijárata és a kilátótorony között rejtőzködnek. Az egyes állomásokon érdekes információkat tudhat meg az erdei életükről. Az ismertető táblák a „Hrebeň” sípálya mentén az egész év folyamán ki vannak helyezve. A látványosság szabadon látogatható.

Gyermeksarok

Ha a gyermekei már fáznának a hóban, vigye be őket a Bachledka Strachan hotelban található gyermeksarokba. Elszórakozhatnak a különböző életkorú, fiúknak és lányoknak meghatározott játékokkal. A gyermeksarok, az egész nap folyamán ingyenesen hozzáférhető. Ha szeretne a gyermekei számára megfelelő szórakozást biztosítani, míg Ön síel, rendeljen melléjük gyermekgondozót.

A gyermekgondozás – babysitting igényét, szükséges előre bejelenteni. A megrendelését megteheti a +421 908 507 773 telefonszámon.

Fotóhelyiség

Folyton azon töri a fejét, hogyan tudna a síelésről érdekes képeket hazahozni, vagy egy eredeti üdvözlőlapot küldeni a barátainak? Csináljon egy családi képet a fotóhelyiségünkben a Bachledka I. sípályán, kilátással a Bélai-Havasokra és vigyen el egy gyönyörű emléket, minőségi fényképek formájában a gyönyörű havas panorámákról.

A fotóhelyiség az egész év folyamán szabadon elérhető a felvonó kiszállási állomásán.