©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

NOVINKA! Požičovňa lyží pre deti do 12 rokov v Bachledke

NOVINKA! Požičovňa lyží pre deti do 12 rokov v Bachledke
okt 4 Juraj Soltys

Požičovňa lyží pre malých majstrov svahu!

V Bachledke sme si pre vás pripravili skvelú novinku, ktorá poteší všetkých malých lyžiarov aj ich rodičov! Požičovňa lyží pre deti do 12 rokov je ideálnou voľbou pre rodiny z okresov Kežmarok a Poprad, ktorí chcú svoje deti naučiť lyžovať alebo im dopriať sezónu plnú zábavy na svahu bez zbytočných starostí.

Výhodné podmienky a skvelá cena

Pre deti do 12 rokov sme pripravili výhodné podmienky na zapožičanie kompletnej novej lyžiarskej výbavy. Tá obsahuje lyže, lyžiarske palice a lyžiarky, takže vaše dieťa bude pripravené vyraziť na svah hneď, ako dorazíte do Bachledky.

  • Cena so sezónkou: 50 €
    Sezónku pre sezónu 2024/2025 nájdete na tomto linku: (miesto na link na e-shop)
  • Cena bez sezónky: 80 €

Toto zvýhodnené zapožičanie je určené výhradne pre rodiny s trvalým pobytom v okresoch Kežmarok a Poprad. Stačí sa preukázať občianskym preukazom a kompletná výbava je vaša na celú sezónu!

Servis so zľavou 50 %

Aby bola lyžiarska sezóna pre vaše deti bezstarostná, ku každému zapožičaniu poskytujeme aj 50% zľavu na servis zapožičaných lyží. V prípade potreby údržby či úprav si tak môžete byť istí, že všetko bude pripravené pre bezpečné a pohodlné lyžovanie.

Termíny a podmienky zapožičania

Vyzdvihnúť lyžiarsku výbavu si môžete v našej požičovni do 20.12.2024. Vaši malí športovci tak budú pripravení na prvé zjazdy a snehové radovánky hneď, ako sa začnú snehové podmienky zlepšovať.

Po skončení sezóny treba výbavu vrátiť po 10.3.2025 a to bezplatne až do konca marca.

Nezmeškajte skvelú príležitosť!

Neváhajte a využite výhodnú ponuku našej požičovne pre deti do 12 rokov. Doprajte vašim najmenším nezabudnuteľnú sezónu na svahoch Bachledky, plnú smiechu, pohybu a krásnych zimných zážitkov. S našou výbavou budú pripravení užiť si lyžovanie naplno, bez starostí a za super cenu!

Kontaktujte nás ešte dnes a rezervujte si výbavu pre vašich malých lyžiarov! Tešíme sa na vás v Bachledke.

Verified by MonsterInsights