©2024 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

❄️ 1 SEZÓNKA = 3 STREDISKÁ! Neobmedzená lyžovačka v Ždiari! ❄️

❄️ 1 SEZÓNKA = 3 STREDISKÁ! Neobmedzená lyžovačka v Ždiari! ❄️
okt 6 Juraj Soltys

Túto zimu Vám prinášame trojnásobný zážitok – s jednou sezónkou získate neobmedzený prístup do troch TOP stredísk v Ždiari: Bachledka Ski & Sun, Strachan SKI a SKIcentrum Strednica. Viac možností, viac tratí, viac dní plných snehu a radosti! A to všetko už od 249 €.

Prečo si kúpiť sezónku práve teraz?

 

Viac lyžovačky za menej peňazí!
Využite výhodný predpredaj – každý deň na svahu Vás vyjde lacnejšie ako jednorazový lístok, a to všetko s 10 % DPH! Ušetrite a užívajte si celú sezónu bez obmedzení, už od decembra – minulý rok sme začali lyžovať už 1. decembra.

Novinka sezóny – moderná 6-sedačková lanovka v Bachledke!
Bachledka prináša absolútne pohodlie s novou lanovkou s ochrannými bublinami. Rýchlejšie, bezpečnejšie, bez čakania – čistá radosť z jazdy! Zažite lyžovanie na úplne novej úrovni.

18+ km zjazdoviek v troch strediskách
Rozmanité trate v strediskách Bachledka, Strachan a Strednica, moderné lanovky a vleky a nádherné výhľady na Belianske Tatry – všetko s jednou sezónkou v ruke!

Lyžovanie až do 20:00!
Vychutnajte si deň naplno vďaka večernému lyžovaniu u Strachana a zabavte sa v Medveďom brlohu! Vaša sezónka Vám umožní vychutnať si svah kedykoľvek.

️Úplná flexibilita a voľnosť!
S jednou sezónkou si vyberiete to najlepšie stredisko podľa nálady, snehových podmienok alebo rodinných plánov. Jednoducho – jazda bez hraníc!

Komfortné spojenie v rámci Ždiaru
Pre pohodlie sme pre Vás zabezpečili skibus, ktorý premáva medzi strediskami celý deň. Môžete sa tak naplno sústrediť na zážitky a lyžovanie bez stresu z dopravy.

Sprievodné aktivity a zábava na každom kroku!
Lyžovanie je len začiatok! Čaká na Vás živá hudba, tanec, reštaurácia PANORAMA a Après-SKI bary. Každý deň nový zážitok, skvelá atmosféra a chutná kuchyňa.

Čarovná krajina Bachledka a večerné sánkovanie
Vyvezte sa lanovkou do Čarovnej krajiny a užite si jedinečné večerné sánkovanie na 2,5 km dlhej trati pod hviezdami, 3x týždenne – v stredu, piatok a sobotu do 20:00!

Pohodlné parkovanie zdarma!
Vo všetkých troch strediskách – Bachledka, Strachan, a Strednica – máte parkovanie úplne zadarmo, takže si môžete užívať lyžovačku bez starostí.

Ušetrite a nakupujte sezónku už teraz!
Využite výhodnú kúpu ešte pred zvýšením DPH na 23 % od 1.1.2025! Váš celoročný skipass teraz s nižšou 10 % DPH – šanca, ktorú sa oplatí využiť!

 

⏳ Počet sezóniek za túto cenu je limitovaný!
Nezmeškajte svoju šancu získať výhodnú sezónku – ponuka platí len do vypredania zásob!

 

Zažite trojnásobnú zimnú radosť! Kúpte si sezónku ešte dnes a urobte túto sezónu nezabudnuteľnou!

Viac informácií a nákup na: https://bachledka.skiperformance.com/

Verified by MonsterInsights