©2023 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Az öröm

Az ínyenceknek

Kilátótorony

Szívesen kiélvezné a Tátra alatti csúcsok tiszta és üde természetének a leírhatatlan panorámáját? Semmi probléma! Most egyedülálló lehetősége van kiélvezni egy tökéletes kilátást a Szepesi-Magura csúcsáról, a 14 m magas kilátótornyunk segítségével. Tiszta és derült időben, gyönyörködhet a Bélai havasok, illetve a vele szemben lévő Pieninek Három korona csúcsának a kilátásában. A kilátótorony a hegygerincen található és az egész év folyamán, szabadon hozzáférhető.

Piknik kilátással a Bélai-havasokra

Élvezze ki a szép időt és ne főzzön otthon ebédet, hanem csomagolja be piknikkosarát és induljon el a Bachledkára, ahonnan felejthetetlen kilátása nyílhat a Bélai-Havasokra. Egy ilyen ebéd élvezetesebb, mint a tűzhely mellett töltött órák, s egyúttal egy egyedi élményt nyújt az egész család számára.

Erdei gyümölcs nassoláshoz

Semmi sem olyan finom, mint az erdőben talált áfonya, málna vagy szamóca. A Szepesi-Magura erdeiben, az egész év folyamán nagy mennyiségű erdei bogyókat találhat. A bokrokról leszedett gyümölcs, sokkal finomabb, mint a boltok polcain lévő biogyümölcs.

Napozás és relaxáció a teraszon

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos a pihenés a szervezetünk megfelelő működéséhez. Egy nehezebb túra vagy biciklin töltött nap után, jól esik egy kis pihenés a déli fekvésű teraszon, egy ízletes frissítővel és gyönyörű kilátással kiegészítve. Egy ilyen relaxáció a tátrai természetben mindenkit feltölt. Az étterem napsütéses teraszát a hegygerincen, a Bachledkai Gondola kiszálló állomásánál találja meg.

Turisztikai séta a Tavas (Jezersko) tóhoz vagy Zár (Ždiar) községbe

Ha nem érzi magát elég rátermettnek a nagyobb hegyi túrákra, tegyen meg egy 6 km-es sétát a Tavas tóhoz, esetleg Zár községbe. A Szepesi-Magura csúcsára, az ösvény kezdetéhez, a Bachledová völgyből gyalogosan, vagy kényelmesen a felvonóval juthat el. A régiónkban található erdők, tele vannak erdei állatokkal és madarakkal. Ezen állatokról többet is megtudhat a tanösvényünkön, amely a Tavasi (Jezersko) tóhoz vezet. Ezen kívül azt is megtudja, hogy mely állatkához tartoznak a sárban található titkos lábnyomok.

Wellness a Bachledka Strachan hotelban és a SKI Jezersko panzióban

Egy frisslevegőn töltött nap után, jólesik egy regeneráló masszázs, pezsgőfürdő, vagy a szaunákban töltött jótékony pihenés. Egyedi lehetősége van a nehézségekkel terhelt elméje teljes megtisztítására, valamint a szervezete hatékony regenerálására. A Szepesi Magura gyönyörű és csendes természetének ölelésében, fantasztikus hangulat mellett élheti meg a pihenés oázisát, amely a test és a lélek garantált kényeztetését nyújtja. A wellness és spa központ, közvetlen a sípálya alatt, a Hotel Bachledka Strachanban****, a Bachledová völgyben és a SKI Jezersko*** panzióban, a síközpont túloldalán található.

A Hotel Bachledka Strachan 2019 tavaszától 2019 teléig teljes felújításon esik át, ezért ebben az időszakban zárva tart.

Szuvenírek vásárlása

Azok közé tartozik, akik szeretnek a kirándulásról szép emlékeket hazavinni, szuvenírek formájában? Az Információs központ melletti üzletben helyi élelmiszereket, szlovák gyártók ajándéktárgyait és sportfelszereléseket talál. Itt található a túrabot -és gyermekhordozó kölcsönző is. További ajándékboltokat a Bachledkai Gondola alsó állomásánál és a Bachledová völgyben talál.

Verified by MonsterInsights